Najfleksibilniji show u našoj ponudi je ujedno i naša best of večer na kojoj izvodimo svoje najbolje i najdraže baze. Specifičnost Dalmatinske večeri je to što vam u goste uvijek dolazimo sa novim materijalom i drugačijom postavom. Osim ako ne inzistirate na reprizi :)

"Samo jedan Dalmatinac" je stand-up comedy show u kojem će samo jedan komičar u samo sat i pol vremena pokušati dokazati da je normalan. Bezuspješno.


U sredini u kojoj niko nema vrimena, a svi po dvi ure side na kavi, u sredini u kojoj od malena učiš - 'ko se tuče, taj se voli - a kasnije na sudu to ne uvažavaju kao obranu, u sredini u kojoj samo ruganje stalno jest, nije lako sačuvat zdrav razum, jer inače nije lako sačuvati ono čega nikad nije ni bilo.


Što je život? Ima li svijetla na kraju tunela? Jesmo li sami? Odgovore na ova pitanja nećete dobiti, ali hoćete na ona poput: Što je vuk zapravo htio od Crvenkapice? Zašto je Sotona na lošem glasu? Što Veliki Vođa radi u Splitu?
Pitanja je mnogo, a on je samo jedan... Dalmatinac.

“Neki ljudi se trude stvorit sami sliku o sebi, pa ti uvik objašnjavaju kakvi su oni. ‘Ja sam ti takav!’ Dopusti ti meni da ja odlučim kakav si ti meni.”

"Ja sam ti takav" je prvi one man show Tomislava Primorca, a svoju premijeru je doživio 2018. godine.

"Back2Black" je crnohumorni tematski stand up show Ivice Lazanea i Josipa Škilje. Show na kojem ćete čuti one stvari koje su mnogima pale na pamet, ali se to nikome nisu usudili reći, jer im je bilo neugodno i nisu željeli ispasti bolesnici. Njima nije neugodno. Za njih su granice dobrog ukusa kao prava crnaca za američku policiju - čuli su za to, ali u praksi...

 

Prati ih izrazito religiozna publika pa se stoga na njihovim nastupima svako malo čuju povici "Isuse!".

"Stand-up comedy night in English" je show u kojem naši komičari izvode svoje najbolje baze koje su preveli na Engleski jezik (i napisali neke nove) kako bi se okušali u nastupanju na jeziku zbog kojeg su i zavolili stand-up komediju.

 

Nakon cjeloljetnog nastupanja pred turistima u Splitu materijal je izbrušen do kranjih granica i spreman za osvajanje svijeta! :)

SplickaScena!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle