Tko je / što je

SplickaScena?

SplickaScena je kolektiv splitskih stand-up komičara kojeg čine Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Vanja Dobrijević.

Zajedno nastupamo od početka 2016. godine kad je pokrenuta splitska scena na večerima otvorenog mikrofona u Ghetto Clubu nakon radionice Marine Orsag iz zagrebačkog Studija Smijeha, a poslije toga i na večerima novih baza u Zenta Clubu i Split Circusu. Do rujna 2019. djelovali smo kao podružnica zagrebačkog comedy kluba pod imenom Studio Smijeha Split, a nakon toga smo se odlučili na samostalan projekt, SplickuScenu!

Nastupali smo diljem Hrvatske i regije te su iza nas stotine izvedbi pred mnogobrojnom publikom, a mnogi su nas upoznali gledajući naš prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Pravi dojam možete steći samo uživo stoga vas pozivamo da dođete na neki od naših nastupa kako bi vam otkrili novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazali vam zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

SplickaScena!